Van de voorzitter

De zomer zit er nu weer bijna op. Al zou je dat met het mooie weer niet zeggen. Op het moment van schrijven is het negen uur 's-avonds en nog steeds meer dan 20 graden buiten. Ik ben eigenlijk gek ook dat ik boven achter de computer ben gekropen. Maar adel verplicht zoals dat heet. Omdat de zomermaanden voor mij ook hebben betekend dat mijn computer alleen voor Girotel heeft aangestaan, zoals bij velen van jullie, heb ik niet zoveel te melden.

Als eerste wil ik een beroep doen, ten eerste aan een ieder die zich geroepen voelt, maar vooral aan diegenen die wel eens, of meer dan eens, ingelogd hebben op het Acorn BBS. De system operator van het Acorn BBS, Fred van der Hart, heeft ernstige problemen met zijn gezondheid. Zo ernstig zelfs, dat hij het sysop zijn van het BBS op heeft moeten geven en aan een ander heeft over gedragen.

Mijn vraag is nu aan jullie allen, STUUR HEM EEN KAARTJE, LAAT FRED WETEN DAT WE HEM NIET VERGETEN ZIJN.

Het adres is: Krugerstraat 3, 1091 LB Amsterdam.

Verder wil ik jullie vragen om het verhaal over de reorganisatie van de vereniging goed door te lezen en proberen te begrijpen wat er aan de hand is. Ik weet dat het een lang verhaal is, maar het is echt belangrijk, ook voor je eigen toekomst binnen de vereniging. Als er vragen zijn bel dan met je regiobestuur of met het hoofdbestuur. Bestuursleden zijn geen enge mensen, we zijn er juist voor om jullie vragen te beantwoorden, maak daar dan ook gebruik van. Laat je stem horen, wat jullie willen gebeurt in de vereniging, niet wat het bestuur wil.

Als laatste wil ik jullie vragen om ook dit jaar weer massaal in te schrijven voor de Engelandreis. Ik zal wel weer in herhaling vallen, maar het blijft een eenmalige belevenis. Doen.
Ik ben het zat, ik ga in de tuin zitten. Het ga jullie goed.

Pieter Piers