persbericht

Vera Invoer, een nieuwe module voor het aloude Vera boekhoudsysteem.

Het enige op de Nederlandse situatie afgestemde boekhoudsysteem voor Acorn-computers heeft een nieuwe module gekregen voor het invoeren van boekingen.

De meest gebruikte onderdelen van het Vera-pakket krijgen hiermee de "look en feel" waar Acorn-gebruikers mee vertrouwd zijn. Ook de moderisering van de overige onderdelen is binnen afzienbare tijd voorgenomen. De upgrade kost f 99,-- excl. btw en porto.

Het complete Vera boekhoudsysteem - grootboek, debiteuren, crediteuren en de nieuwe Invoer-module - is in prijs verlaagd en kost nu f 249,-- ecxl. btw en porto. Dit systeem is geschikt voor bedrijven en instellingen.

De ontwikkeling van het twee jaar geleden op de markt gebrachte eenvoudige VERA_M boekhoudsysteem, bestemd voor particulieren en instellingen met lage boekhoudkundige eisen, wordt niet voortgezet. Dit systeem is gebaseerd op S-Base, dat door de leverancier Longman Logotron niet verder ontwikkeld wordt.

VERA_M blijft wel leverbaar doch is niet geschikt voor computers met een StrongArm. Bezitters van VERA_M+ kunnen overstappen op het "grote" Vera boekhoudsysteem onder restitutie van het door hen destijds betaalde bedrag (f 40,--).

nadere info: SERVA,
Vlamingstraat 82, 2611 LA Delft,
tel. en fax: 015-21.21.694
email: geerse@worldonline.nl