Van de voorzitter

Beste allemaal,

Ik denk dat een excuus naar aanleiding van het desfunctioneren van het secretariaat op zijn plaats is. Ik hoop dat er niet al te veel mensen zijn die hiervan problemen ondervonden hebben, mocht dat wel het geval zijn, dan hoop ik dat jullie het excuus van het bestuur willen accepteren.

Tijdens de laatste RvA heeft Henri Derksen zich bereid verklaard tijdelijk een gedeelte van de taken van de secretaris op zich te nemen, tot er een definitieve oplossing is gevonden. Omdat Henri niet makkelijk via spraaktelefoon kan communiceren, wordt een ieder die mondeling het secretariaat wil bereiken verzocht de clubtelefoon te bellen. Herman Corijn handelt het daar dan verder af. Voorlopig zal Henri de papierwinkel voor zijn rekening nemen en Herman de spraak. We gaan op zoek naar een definitieve oplossing, dus als er iemand is die wat wil doen voor de vereniging dan is dit je kans.

Verder bereiken mij berichten dat de distributie van de software ook ver van optimaal verloopt. Dan zijn er wel CD's maar geen hoesjes, dan zijn er wel hoesjes maar geen CD's. Ook aan de distributie van de software wordt op dit moment gewerkt. Het heeft allemaal wat tijd nodig en naar het zich nu laat aanzien eigenlijk wat te veel tijd. Dat is niet goed te praten, zal ik dan ook niet doen, maar ik hoop dat jullie van me aan willen nemen dat we ons best doen.

Ben je op zoek naar een niet al te duur internet abonnement? Kijk dan eens bij de consumentenbond. Voor nog geen twee tientjes per maand onbeperkt toegang tot internet. Daar komen dan nog wel je telefoonkosten bij (na zessen ca. 2 gulden per uur).

Vanaf hier namens het hoofdbestuur, een fijne kerst, een goede jaarwisseling en een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst.

Pieter Piers