Activiteiten Big Ben Club

Natuurlijk is dit jaar de Big Ben Club weer met een eigen stand aanwezig op de Expo'98. En natuurlijk wordt op deze stand stevig uitgepakt!

Op de eerste plaats zijn er tegen weggeef-prijzen oude nummers en jaargangen van de Asterisk te krijgen.

De softwareservice biedt tegen een gereduceerd tarief (f 3,50 per 5,25"/DFS- en f5,- per 3,5" ADFS-discs) clubsoftware aan.

Dit jaar zal echter geen CD-ROM met o.a. de clubsoftware en veel andere handige utilities, spellen, etc. worden aangeboden. Reden hiervoor is dat het samenstellen van een CD zeer arbeidsintensief is en wij vinden deze tijsinvestering niet verantwoord ten opzichte van de hoeveelheid aan nieuwe club-software. Daarnaast verschijnen er met regelmaat van andere bronnen CD-ROM's met daarop veel public domain software, waarvan domweg kopieëren geen toegevoegde waarde aan de club-CD geeft.

Bij de clubstand kan men altijd terecht voor vragen en opmerkingen over de vereniging. Ter plekke lid worden van de vereniging (of anderen lid maken) kan ook; nieuwe leden kunnen gebruik maken van een bijzondere, aantrekkelijke aanbieding.

Een ander deel van de stand is gevuld met "merchandising", zoals T-shirts, katoenen tassen, muismatten en diskette- en CD-ROM-etuis. Deze zijn bedrukt met de logo's van de Acorn Expo en de Big Ben Club. Het gaat dus om exclusieve artikelen in een kleine oplage en een bescheiden prijs.

Ofwel op de clubstand ofwel op de 2e handsmarkt worden o.a. een stel boeken uit het BBC-tijdperk en een Electron te koop aangeboden.

Tot ziens op de Expo,
Charles Deckers, Softwareservice