Acorn Expo'98

Vlak voor de sluiting van de kopijdatum nog even wat op papier zetten. Dit typeert wel de hedendaagse tendens van tijdgebrek. Wie je ook belt of spreekt; geen tijd. Ik dacht altijd: dat overkomt mij niet, maar de laatste maanden zijn voor mij zo druk geweest dat ik eigenlijk geen tijd had voor de Expo.

Maar goed het is toch weer gelukt! Er kan natuurlijk wel het een en ander aan verbeterd worden, dus aan alle leden; laat het mij weten wat uw wensen zijn, voor een nog betere Expo'99.
Beter nog, help mee met de organisatie!.

Expo'98
Na een lange tijd van voorbereiding is het allemaal toch weer snel voorbij gegaan. Vrijdagavond begonnen met de opbouw en zaterdagmorgen vroeg kwamen de laatste standhouders.
Nu was Acorn niet ECHT vroeg gearriveerd, maar goed alles is toch goed gekomen. De firma ACE uit Duitsland kwam pas echt laat aan (te laat), ze hadden de hele nacht doorgewerkt om wat dingen af te krijgen. Dus als je vond dat ze er niet zo fit uitzagen dan weet je nu de reden. Er waren geen afzeggingen, wat altijd weer positief is voor de organisatie. Het aantal bezoekers lag rond de 300.

Een minpunt was toch zeker wel het restaurant, dit jaar dicht wegens een verbouwing. De tijdelijke oplossing van Hotel Mercure om de koffie en broodjes op een andere lokatie buiten de Expo te verkrijgen was niet voor iedereen even duidelijk en ook niet echt handig. Hopelijk volgend jaar beter!

Rest mij nog om de Sponsors en de medewerkers aan de Expo te bedanken voor hun moeite!