Oproep: routekaartjes

Verschillende regio's hebben in het verleden mooie routekaartjes gemaakt hoe je eenvoudig naar hun bijeenkomsten kunt komen. Nu is het zo dat die her en der verspreid staan in diverse nummers van ons clubblad de *Asterisk. Daardoor moet je een hele stapel *Asterisken doorzoeken om vervolgens in enkele gevallen vast te stellen dat de te bezoeken regio nooit een kaartje heeft geplaatst, of dat het verouderd is.

Het zou leuk zijn als alle routekaartjes verzameld kunnen worden en dan in een uitgave, zoals in een volgend nummer van de * uitgegeven kunnen worden. Als je dan een willekeurige regio met een bezoek wilt vereren, dan kun je daarin opzoeken hoe je er moet komen.

Mag ik een ieder verzoeken om gemaakte routekaartjes in electronische vorm (gearchiveerd !Draw-bestand o.i.d.) aan mij aan te leveren? b.v. door een upload naar UniCorn BBS of op diskette? Ik probeer dan in overleg met de *- redacteur er een mooie uitgave van te maken. I.v.m. copyright redenen is een scan van een stadsplattegrond niet toegestaan. Anders was ik al verder geweest ;-). Daarom graag een !Draw of !Artworks bestand o.i.d.

Ik mis dus nog:

Van de volgende regio's heb ik al zo'n kaartje ontvangen:

Voor de liefhebbers staan deze ook al ter download/filerequest op UniCorn BBS. Alvast mijn dank voor jullie moeite.

Met vriendelijke groeten,
Henri Derksen.