Reis naar Acorn World '98

Het is deze keer niet makkelijk om een passende reis naar Londen te organiseren. Vorig jaar waren er bij sommigen toch wat problemen met de overtocht en/of de overnachting. Dit keer gaan we dus anders, de planning is dat we deze keer met een luxe bus uit Nederland vertrekkken en dan met de boot oversteken bij Calais-Dover. Waarom?, Vliegen wordt toch echt te duur, de aanbiedingen gelden vaak voor een klein aantal en een vliegtuig charteren is een te groot risico voor deze kant.

De bus:

Het wordt de eerste keer dat we zo vanuit Nederland naar Londen gaan maar het lijkt mij de gezelligheid wel ten goede komen. De overtocht met de boot is kort en de afvaarten gaan de hele dag door. Bij aankomst in Dover zitten we dit keer ook gunstig voor de lokatie in Londen, de show wordt dit keer namelijk "onder" in Londen gehouden. En, we worden weer voor de deur afgezet bij de show. (geen metro nodig dus) Nog even voor de duidelijkheid; deze bus is niet te vergelijken met die, welke we vroeger hadden in Engeland. De keerzijde is wel dat er minder mensen in de bus gaan.(±45)

Vertrek:

De bedoeling is om vrijdag 16 oktober te vertrekken en dan 's avonds te overnachten in een hotel, 's morgens ontbijt en dan naar de show. We gaan dan zaterdag of anders zondag met een extra overnachting weer terug. Dit alles is nog in onderhandeling op moment van schrijven. De prijs blijft toch belangrijk.

De prijzen:

Op het moment van het schrijven van dit stukje is de exacte prijs nog niet bekend. Daarom als je dit leest en je wilt mee wacht niet te lang met opgeven en bel voor de prijs. Duurder als vorig jaar wordt het in ieder geval (helaas). Maar ik verwacht veel leuke dingen op de show, en de reis wordt ook best gezellig met z'n allen in de bus.

Herman Corijn
071-4028889

Voorlopige lijst van deelnemers: