Reis naar Acorn World'98 uitgesteld!!

"Het is deze keer niet makkelijk om een passende reis naar Londen te organiseren." Dat waren de woorden van vorige maand. Nu was de reis gelukt, maar is door de veranderingen bij Acorn de Show uitgesteld en is het project Phoebe Risc-PC II gestopt. (wordt waarschijnlijk door anderen over genomen) Dit sloeg natuurlijk bij velen in als een bom! Maar goed, we blijven positief en houden de moed erin. Hoe zouden we gaan:

De bus:

We zouden vertrekken met een zeer luxe bus uit Nederland, een zogenaamde Royal Class. De keerzijde was dat er maar 36 mee konden, maar goed, ik zit graag ruim in een bus. Dan met de boot van Calais naar Dover en dan naar Londen. Of deze opzet nog bruikbaar is voor de volgende Show, hangt natuurlijk af van de lokatie.

Vertrek:

De bedoeling was om vrijdag 16 oktober om 22.15 uur te vertrekken 's morgens e.v.t. ontbijt op de boot en dan naar de show. Dan op zaterdagavond weer terug. En zondagmorgen vroeg weer terug in Nederland.

De prijzen:

De prijs was dit keer zeer laag namelijk Fl 120,- "Duurder als vorig jaar wordt het in ieder geval. (helaas)" Het helaas gaat dus niet op voor de reis maar voor de Show. Vele anderen met mij hadden er echt weer zin in om te gaan. Maar goed, we blijven het nieuws volgen, en houden u op de hoogte.

Kijk ook op de clubhomepage: www.nedernet.nl~bigben voor het laatste nieuws over de reis.

Al opgegeven?:

Willen degenen die zich al opgegeven hadden voor de reis, even contact met mij opnemen voor de afhandeling hier van. Mocht de Show weer doorgaan bel dan tijdig als je mee wilt.

Herman Corijn

071-4028889