RISC OS '99 show

Een kleine delegatie is toch nog naar Londen gegaan, op het laatste moment georganiseerd door Herman Corijn. Een artikel over de show is nog niet geschreven, uw redactie is ook mee geweest en het blad is meteen de volgende dag gemaakt. Geen tijd voor iets anders dan de opmaak!

Hierboven ziet U twee foto's van de Webcams die op de show stonden opgesteld. De afbeeldingen werden om de 2 minuten ververst en konden via Internet bekeken worden.

De andere foto's zijn door Herman genomen. De eerste laat de CTA stand zien toen het nog niet zo druk was. De andere afbeelding is van het Imago board van Millipede, dat nog steeds niet helemaal klaar is, maar wel een beeld vol met streepjes gaf en een muispijl die werkte.

Hieronder een opname van de RISCBook, een portable die als ontwikkelplatform fungeert en op de show niet onder RISC OS draaide maar alleen een backdrop liet zien van een RISC OS 4 scherm. Verder was er ook nog de Cuckoo, een kast die heel erg veel op een Apple iMac leek als het er geen was, en waar een RISC OS machine ingebouwd kan worden als zich een fabrikant meldt.

De laatste foto is op de boot, Uw redactie in gesprek met een andere redacteur van lang geleden.