Routebeschrijving regio Eindhoven

De nieuwe Ketting vanuit richting Tilburg en den Bosch:
Autobaan A2 naar Eindhoven tot de zuidzijde van de stad. Neem Afrit 32 Veldhoven, draai dan onder aan de afslag bij de verkeerslichten rechts af richting Eindhoven. Men rijdt nu op de Meerveldhovenseweg en blijft die volgen totdat men in de middenberm een enorm geroest stuk kunst ziet staan. Direkt na dat beeld gaat men rechts de Tinelstraat in. Na +/- 600 meter ligt De Nieuwe Ketting aan de rechterzijde van de straat tegenover een winkelgalerij.

Vanuit richting Maastricht:
Autobaan A2 naar Eindhoven. Wanneer men bij knooppunt Leenderheide komt volgt men richting Amsterdam, Tilburg (3/4 rond) en gaat de A67 op. Neem afslag Valkenswaard en draai onderaan de afslag rechts af. Bij de eerst volgende verkeerslichten gaat u links af de Antoon Coolenlaan in. Aan de linkerzijde van de weg staat de watertoren, herkenbaar aan de 3 witte bollen op palen. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Daarna de tweede weg rechts en dan de vierde weg links. De Nieuwe Ketting ligt aan de linkerzijde van de straat tegenover een winkelgalerij.

Vanuit richting Venlo:
Autobaan A67 naar Eindhoven. Wanneer men bij knooppunt Leenderheide komt volgt men richting Den Bosch, Turnhout. Neem afslag Valkenswaard en draai onderaan de afslag rechts af. Bij de eerst volgende verkeerslichten gaat u links af de Antoon Coolenlaan in. Aan de linkerzijde van de weg staat de watertoren, herkenbaar aan de 3 witte bollen op palen. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Daarna de tweede weg rechts en dan de vierde weg links. De Nieuwe Ketting ligt aan de linkerzijde van de straat tegenover een winkelgalerij.

Het St Joriscollege, vanuit richting Tilburg en den Bosch:
Autobaan A2 naar Eindhoven tot zuidzijde van de stad en volg Venlo. Na De Hogt komt men op de A67 richting Venlo. Rijdt afslag Valkenwaard voorbij en volg richting Eindhoven centrum (knooppunt Leenderheide). Volg nu eindhoven centrum (3/4 rond). Men komt nu op de volgende rotonde (Floraplein) en daar gaat men ook 3/4 rond. Bij de verkeerslichten links (Roostenlaan) en na +/- 1Km ligt aan de rechterzijde het St Joriscollege.

Vanuit Maastricht:
Autobaan A2 naar Eindhoven. Wanneer men bij knooppunt Leenderheide komt volgt men Eindhoven centrum (1/2 rond). Men komt nu op de volgende rotonde (Floraplein) en daar gaat men 3/4 rond. Bij de verkeerslichten links (Roostenlaan) en na +/- 1Km ligt aan de rechterzijde het St Joriscollege.

Vanuit richting Venlo:
Autobaan A67 naar Eindhoven. Wanneer men bij knooppunt Leenderheide komt volgtmen richting Eindhoven centrum. Men komt nu op de volgende rotonde (Floraplein) en daar gaat men 3/4 rond. Bij de verkeerslichten links (Roostenlaan) en na +/- 1Km ligt aan de rechterzijde het St Joriscollege.