De RISC OS Expo 2000 komt eraan!

Na de "Landelijke dagen" en de "Acorn Expo's" stevenen we dit jaar af op de eerste "RISC OS Expo"!
Een nieuwe naam voor een vertrouwd evenement.

Ondanks enkele veel belovende alternatieven voor een andere locatie, blijven we dit jaar toch weer op de vertrouwde plek van hotel Mercure in Nieuwegein. De RISC OS Expo 2000 vindt plaats op zaterdag 17 juni. Bart Bruns en ondergetekende zijn volop bezig om er weer een geslaagd evenement van te maken.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. Henk Huinen is er in geslaagd om met een geheel nieuw en fris ontwerp te komen. Dit logo zal natuurlijk de nieuwe Expo-poster sieren, het ontwerp daarvan heeft Henk ook bijna gereed.

Nieuw voor de Expo van dit jaar is het fenomeen Hoofdsponsorschap, zonder aarzeling was Frank Kraaij van de firma Desk bereid om de Expo 2000 in deze hoedanigheid te ondersteunen. De aanwezigheid van Desk op de Expo is daarmee alweer een gegeven. De berichtgeving naar andere vaste en potentiële exposanten is nog maar net verzonden, dus kan daar nog niet veel over worden medegedeeld. Wel is de aanwezigheid van RISC OS Ltd en Castle Technology praktisch zeker, beide bedrijven zullen zeer waarschijnlijk in de speciale demonstratieruimte presentaties verzorgen.

Hun snelle reacties op de uitnodiging lijkt mij een teken van het belang dat beide bedrijven aan de Expo hechten. Overigens treedt voor het eerst dit jaar RISC OS Ltd ook op als sponsor van de Expo. Verschillende regio's hebben inmiddels weer ruimte gevraagd om te laten zien met wat voor activiteiten zij zich zoal in clubverband bezig houden. Dit blijft natuurlijk een wezenlijk onderdeel van de Expo.

Kortom er zijn alweer volop positieve reacties die er op wijzen dat ook dit jaar de RISC OS Expo een evenement zal zijn dat je niet mag missen!!

(speciaal voor de Expo kun je mailen naar: expo2000@difa.nl)

Aad Bezemer