Gastheren gevraagd!
door Jos Ulijn

Het staat natuurlijk al met vette letters in je agenda: de Expo 2000, op 17 juni, van 11.00 tot 17.00 uur, in hotel Mercure in Nieuwegein. De show, dit jaar georganiseerd door Aad Bezemer en Bart Bruns, belooft opnieuw een succes te worden. Wil je er meer van weten, laat je browser zoeken op: http://www.nedernet.nl/~bigben/shows/expo00.html
Op verzoek van beide organisatoren de volgende vraag.

Een vlot verloop van zo'n show begint bij het begin: de toegang. Als je er toch bent, wil je dan de organisatie helpen door 1 of 2 uurtjes van je tijd ter beschikking te stellen voor het ontvangstpunt.

Voor de bezoekers ben je dan het eerste aanspreekpunt. Je checkt even of bezoekers lid van de vereniging zijn, of zij zijn uitgenodigd (en door wie), dan wel betalende bezoekers zijn. Mensen komen bij jou vragen waar ze het toilet kunnen vinden, of er gePINd kan worden, wanneer welk programma start. Er is altijd wel iemand in de buurt die waar nodig jou met vragen kan helpen. Je wordt voorzien van drinken en op het geëigende tijdstip van een lunchpakket. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het gezellig werk is; het zit erop voor je er erg in hebt.

Aad en Bart willen graag weten, wie hieraan hun medewerking willen verlenen. Zij kunnen dan een rooster maken, zodat je ook weet wanneer je aan de beurt bent. Geef een voorkeurstijd op maar houd er rekening mee dat die misschien niet gehonoreerd kan worden.

Dus: als je wilt helpen bij de toegang: graag! Geef dan graag snel door: Je naam, telefoonnumer en eventueel wanneer je bij voorkeur zou willen worden ingedeeld. Je kunt dat doen door een email naar expo2000@difa.nl. Je kunt het ook aan mij doorgeven: dan geef ik het gebundeld door aan Aad Bezemer.
Je kunt me bellen: (053) 477 98 23 of een email sturen: josulijn@worldonline.nl.

Alvast bedankt!
Jos Ulijn