RISC OS Expo 2001 komt er aan!

De eerste voorbereidingen voor de tweede RISC OS Expo zijn inmiddels al weer in volle gang! Na het succes van het vorige jaar gaat de expo organisatie van de Big Ben Club er weer opnieuw enthousiast tegen aan. In het septembernummer van de Asterisk van het afgelopen jaar zijn de resultaten van de tijdens de Expo gehouden enquête gepresenteerd.

Met betrekking tot de lokatie is geconstateerd dat verreweg de meeste bezoekers de kwaliteit en de bereikbaarheid van hotel Mercure in Nieuwegein goed vonden. Voor ons dus reden om de Expo opnieuw op de ons vertrouwde lokatie te organiseren. Als datum voor de RISC OS Expo 2001 is inmiddels zaterdag 16 juni vastgesteld.

De voorbereidingen zijn verder nog wat te pril om al iets te kunnen zeggen over exposanten, maar wij gaan zeker ons best doen om weer tot een zo interessant mogelijke deelnemerslijst te komen. De Omega mogen we tegen die tijd toch wel verwachten lijkt me en ik wacht nog steeds met grote belangstelling op de ontwikkelingen van het nieuwe moederboard van Millipede...

Overigens zijn in het genoemde verslag van de enquête verschillende suggesties gedaan voor de Expo 2001, zoals een ter plekke aanwezige helpdesk en presentaties over software pakketten. Graag hoor ik van mensen die hier alleen of samen met anderen (regio's!!) invulling aan willen/kunnen geven.

De Expo organisatie bestaat dit jaar uit Aad Bezemer en Matt Hendriks. Per e-mail bereikbaar via: RISCOSexpo@care-it.demon.nl of aw.bezemer@wxs.nl.

Dus zet in je agenda:

RISC OS Expo 2001 - 16 juni - hotel Mercure te Nieuwegein