Ledenlijst ja / nee

Dit voorjaar zal er in de Asterisk weer een ledenlijst komen van de Big Ben Club. Misschien voor het laatst, als de papieren Asterisk binnenkort verdwijnt. Uiteraard vermeldt de lijst alleen de leden die daarvoor toestemming hebben gegeven. Via de contributie-giro wordt de laatste jaren steeds gevraagd of naam, adres enz. JA of NEE op de landelijke ledenlijst mag.

Lang niet iedereen geeft elk jaar opnieuw op deze vraag antwoord. In 2001 heeft 56% JA en 10% NEE aangekruist. De overige 37% vulden nu niets in, maar meestal hadden ze een vorige keer wel hun keus aangegeven. Slechts 11% heeft nooit iets aangekruist en volgens de spelregels komen die leden NIET op de lijst.

Publicatie van deze ledenlijst vindt plaats nadat er veelvuldig om is gevraagd: het vergemakkelijkt contacten tussen Acorn / RISC OS gebruikers onderling. We willen daarom de lijst zoveel mogelijk compleet maken, inclusief de 23% leden die vroeger al JA hebben aangekruist maar deze keer niets invulden. Die staan dus in voorgaande jaren al op de lijst (zoek maar na!), het lijkt ons logisch ze ook nu weer te vermelden.

Kortom: nooit iets aangekruist blijft NEE. Nu niets aangekruist en in een vorig jaar JA blijft JA. Natuurlijk komt niemand op de lijst die nu NEE aankruiste, zelfs als het vorig jaar JA was. Die leden zijn kennelijk van mening veranderd (we telden er 7). Misschien weet u niet meer wat u heeft ingevuld. Als u dit jaar met opzet niets hebt aangekruist om daarmee aan te geven dat u vorig jaar wel maar dit jaar niet op de lijst wilt, dan hebt u een probleem...

Neem bij twijfel contact op met Charles Deckers, die de ledenadministratie verzorgt. U kun dat telefonisch doen (040-2052238) of via AcoNet (77:8500/504.15). U kunt ook een bericht sturen aan postbus@bigbenclub.nl.

Paul Porcelijn