Gevraagd: vaardige programmeurs!

Laat ik mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Rogier Hartgring, student aan de Technische Universiteit Delft (Industrieel ontwerpen), en Acorn gebruiker.

De reden van deze oproep is dat ik het plan heb opgevat om een computerspel (voor Acorn/RISCOS) te gaan ontwikkelen. Grotendeels voor de hobby, maar ook omdat ik vind dat er gewoon veel te weinig spellen voor de Acorn voorhanden zijn. Zeker van het genre zoals ik me dat voorstel, namelijk: Adventures.

Aangezien ik zelf de ballen verstand heb van programmeren ben ik derhalve op zoek naar een goede programmeur. Hiervoor heb ik al een aantal andere programmeurs aangeschreven. De zin bleek wel aanwezig, maar niet de tijd. De laatste weken ben ik bezig geweest om te inventariseren wat er zoal nodig is voor een adventure. Het moge duidelijk dat ik niet de kwaliteit van Monkey Island 4 nastreef. Maar wat mij betreft moet het softwaretechnisch niet al te moeilijk zijn om een 2D adventure te produceren. Nou vallen dat soort dingen natuurlijk altijd tegen, maar het hoeft ook niet volgende week klaar te zijn!

In een later stadium (mocht dat worden bereikt) is er ook behoefte aan scenarioschrijvers, tekenaars, levelprogrammeurs, testspelers en dergelijke. Iedereen die zin en tijd heeft om zich hiervoor in te zetten wordt verzocht contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Rogier Hartgring

e-mail: r.hartgring@planet.nl

tel.: 030-6062067