Oproep aan al onze HCC leden

Dit bericht is ALLEEN bestemd voor lezers die ook al lid zijn van de Hobby Computer Club (HCC). Ik ben zo'n HCC-lid, en ik wil proberen aan de vele groepen binnen de HCC een Acorn-Arm-Riscos-gebruikersgroep toe te voegen. Dat lukt alleen als flink wat HCC- leden meedoen: honderd of meer. Veel lezers van Asterisk zijn ook nu al lid van de HCC. De meesten hadden zich meteen bij zo'n Acorn-Arm-Riscos gebruikersgroep aangemeld, denk ik, als die er binnen de HCC was geweest. Maar gek genoeg is het daar in al die voorbije jaren nooit van gekomen.

Maar het kan nog steeds. Is vooral een kwestie van organisatie, niet van geld. Ben je al HCC-lid, dan kost die nieuwe gebruikersgroep je hooguit f 5,- extra per jaar. Wil je meedoen? Stuur mij dan een e-mail of een briefkaart met je naam en je HCC lidmaatschapsnummer (staat op de gele HCC-ledenpas).

Zodra ik genoeg aanmeldingen heb ga ik aan de slag. Ik vraag het HCC- bestuur dan namens de aanmelders om de vorming van een Acorn-Arm- Riscos gebruikersgroep. Mijn oproep in Asterisk van januari gaf ruim tien reacties. Dat is veel te weinig. Blijkbaar was die oproep onduidelijk. Daarom nu opnieuw. O ja, voor de volledigheid: de HCC staat organisatorisch los van de Big Ben Club. Wat mij betreft blijft dat zo. Dit is GEEN oproep van het bestuur.

En nog iets: natuurlijk kun je zolang alvast meeliften met een bestaande HCC-gebruikersgroep, ook al heeft die weinig met Acorn-Arm- Riscos te maken. Grijp dat aanbod van Jan Blok, om alvast de smaak te pakken te krijgen. Het een sluit het ander niet uit! Dus meld je ook dan aan bij "mijn" nieuwe gebruikersgroep.

Paul Porcelijn

Hagestraat 16, 2011 CV Haarlem

<p.porcelyn@hccnet.nl>