De RISC OS Expo 2001 komt er aan! (3)

Iedereen is natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die rond RISC OS computers gaande zijn. Maar wat zullen wij daarvan op onze eigen RISC OS Expo te zien krijgen? Het is lastig om daar een antwoord op te geven.

Verwachtingen

De verschillende Engelse firma's doen er op dit moment alles aan om met hun nieuwe producten op de Wakefield show te staan, die plaats vindt in het weekeinde van 19/20 mei. We krijgen nu dus niet veel van ze te horen, "too busy". Voor ons zit daar wel weer het voordeel aan dat onze Expo 4 weken later plaats vindt en we dus zeker in het juni nummer van de Asterisk veel concretere melding kunnen doen van wat we kunnen verwachten van de andere zijde van het Kanaal.

MicroDigital Europe

Overigens zullen velen al hebben gemerkt dat MicroDigital Europe zich heel actief opstelt en zeker alles in het werk zal stellen om met de nieuwe Omega-machines op de Expo aanwezig te zijn. Ongetwijfeld zal iedereen vooral uitkijken naar de nieuwe computer van MicroDigital. Frank Kraaij van de firma Desk in Rotterdam heeft als belangrijke man van Micro Digital Europe de website van Desk geheel gereed gemaakt voor de vertegenwoordiging van Micro Digital. Neem maar eens een kijkje op: www.deskvof.nl/riscos en houd die site in de gaten!

Laatste nieuws...

De ontwikkelaar van al die fantastische ArtWorks uitbreidingen zal waarschijnlijk aanwezig zijn op de Expo. Weer zo'n unieke gelegenheid met om direct met een software ontwikkelaar over zijn producten (en jouw wensen!) van gedachten te wisselen.

Organisatie

De Expo organisatie bestaat dit jaar uit Aad Bezemer en Matt Hendriks. Per e-mail bereikbaar via: RISCOSexpo@care-it.demon.nl of aw.bezemer@wxs.nl.

Dus zet in je agenda: RISC OS Expo 2001 - 16 juni - hotel Mercure te Nieuwegein