De jaarindex van 2002

Als alles goed is gegaan met 2001, dan is deze

een makkie. Maak een directory met de titel "2002" en zet daar deze editie in. In dezelfde directory het bestand "inhoud" en de directory "jaar". Aanklikken van de file inhoud/htm opent een venster met de jaarindex. Het pijltje links bovenin is nu actief, en linkt door naar de index van 2001. Van dat jaar ook weer terug naar 2002 door het pijltje aan de andere kant aan te klikken.

Voor de mensen die alles nog niet op een rijtje hebben, verzamel alle edities van 2001. Dat zouden er tien moeten zijn. Maak een directory met als naam 2001 en dump alle edities daar in. Maak nog een directory ernaast met de titel 2002 en breng deze editie plus de jaarindex die bestaat uit de onderdelen die hierboven genoemd zijn daar naartoe. Alles moet dan werken zoals hierboven beschreven. Voor alle zekerheid nog een paar plaatjes om duidelijk te maken hoe het er uit hoort te zien.

Dit is de jaargangen directory:

Dit is de directory van 2001:

Binnen in zo'n editie-map ziet het er vanaf nummer 19-08 zo uit:

En voor die tijd oogt het zo:

De inhoud van de map 2002 moet hierop lijken:

En de inhoud van 20-01 ziet er zo uit:

Nu heb ik alles gehad, geloof ik. Vooropgesteld dat alle hier getoonde mappen kloppen met die op uw harddisc, dan kan het haast niet anders of de handel moet lopen als een trein. Inmiddels zijn de voorgaande jaargangen tot en met 1997 ook klaar. Die zijn verkrijgbaar op de website, maar als het downloaden te lang duurt dan komt altijd nog de (gratis voor leden) club - CD in mei uit. Daar staan alle gedigitaliseerde jaargangen op compleet met een jaargangen overzicht. Vijf jaar Asterisk een muisklik bij u vandaan!

Veel leesplezier!
Peter van den Berg, redactie