Workshop netwerk opzetten

De HCC RISC OS Computergroep organiseert op 7 september een workshop netwerk opzetten. De zaal waar een en ander zal plaatsvinden is ARISTO, Brennerbaan 150 3524BN in Utrecht. Zie voor routebeschrijving www.aristo.nl. Het is tegenover NS-station Lunetten.

De aanvang is 10.30 uur. De workshop wordt verzorgd door Paul Reuvers van XAT. Hij zal ook de nieuwste Simtec netwerkkaarten demonstreren.
Contactpersonen zijn Ger van Vugt ger@riscytown.nl
en Jan Blok j.m.blok@kader.hobby.nl.

Doelstellingen van de dag zijn:

De RISC OS groep werkt hard aan het opzetten van de groep. Een van de dingen die we belangrijk vinden is het kontakt met de leden van de groep. En allemaal computer enthousiastelingen zijnde moet dit via een website en email kunnen. Aan een website en een email list wordt hard gewerkt.

Verder, wat doen we nog meer....... We gaan naar de open dag van afd. IJssellanden in Zwolle en naar de open dag van de WinDos groep. Als er meer van dit soort grotere open dagen zijn gaan we er ook naar toe. En natuurlijk de HCC dagen!!! Niet naar gewone afdelingbijeenkomsten want we denken dat het rendement te laag is.

Verder denken we erover om een stuk of drie zaterdagbijeenkomsten voor de eigen geinteresseerden te houden. Die dan wat beter (en eerder) aangekondigd zullen worden dan de 7e sept.

En dan, plannen is een. Doen is twee. En daarvoor zou het best prettig zijn als er uit een ruim aanbod geput kan worden van mensen die wel willen meewerken. Zodat niet alles altijd door dezelfde mensen gedaan moet worden. Erg veel speciale kennis is niet nodig; het is zeer de vraag of ik die heb -grapje-. Wel enige overtuiging dat RISC OS meer bekendheid verdient.

Onze website: http://www.risc.hccnet.nl

Bij deze een vriendelijke groet van Jan Blok.