RISC OS Usergroup Meeting 2002

door Cor van der Heijden

Beste lezers,

Via dit electronische medium richt ik mij even tot jullie om jullie erop attent te maken dat er dit jaar weer een happening georganiseerd wordt in het Eindhovense. RUM 2002.

Gegevens:

Waar we al jaren te gast zijn en steeds vriendelijk worden ontvangen.
Met ook dit jaar een diner waaraan jullie kunnen deelnemen na aanmelden bij Ton Mandos onze penningmeester. Zijn emailadres is: mandos@chello.nl

Lieden die al vaker aanwezig waren weten wat ze er kunnen aantreffen maar voor de enkeling die het genoegen nog niet heeft mogen smaken kan ik melden dat er dit jaar:

Wellicht dat we DE grote kundige op zoekmachinegebied bereid vinden om te verhalen over zoekmachines en ook hoe en waarvoor ze te gebruiken.

Verder kan ik melden dat Ike Busser weer aanwezig zal zijn met camera, OHP, Techwriter, EasiHTM, Grapevine, de netBook en Select.

Zoals tot nu toe elk jaar aanwezig verwacht ik dat Theo v. d. Boogaert aanwezig zal zijn. Hij is de ontwikkelaar en geestelijk vader van Armdebug. Voor een programmeur een onmisbaar tool!

Bob Brand komt uitleg geven over het gebruik van zoekmachines. Er zijn zoveel zoekmachines dat menigeen er tureluurs van zou worden. Waarvoor dienen ze en hoe gebruik je ze? Dat komt Bob vertellen.

Nu we uitgeweken zijn naar een andere maand is de werkgroep genealogie in de gelegenheid en bereid om aanwezig te zijn tijdens RUM2002.

Voor de Photodesk workshop, de DTP workshop en het deelnemen aan het netwerk is zoals jullie wel begrijpen het meebrengen van het eigen systeem onontbeerlijk. Tevens vraag ik jullie om je op te geven voor de workshops omdat deelname beperkt is. Aangeven dat je wil meedoen met het grote netwerk is handig met vermelding van de aansluiting die je hebt zodat de organisatie maatregelen kan treffen indien nodig. Opgeven kan via: RUM2002@riscosuser.myweb.nl.

Als dealers kunnen we dit jaar in ieder geval weer rekenen op de medewerking van UCS en XAT.

Er is ook dit jaar een pagina waarop de laatste ontwikkelingen te volgen zijn: http://riscyman.tripod.com.