RISC OS Usergroup Meeting 2002

De meesten van jullie weten dat er dit jaar weer een happening georganiseerd wordt in het Eindhovense.

Gegevens:

Waar we al jaren te gast zijn en steeds vriendelijk worden ontvangen.

Met ook dit jaar een diner waaraan jullie kunnen deelnemen na overmaken van 12.50 euro aan onze penningmeester Ton Mandos. Het rekeningnummer is: postbank 443612 t.n.v. Big Ben Club regio Eindhoven met vermelding van RUM2002 Diner. Zijn emailadres is: mandos@chello.nl

Wat staat er dit jaar op het programma?

  1. Een workshop DTP,
    er gaat een opdracht verstrekt worden waaraan iedereen tegelijk werkt.
  2. Een workshop netwerken,
    de aangemelde personen gaan gezamenlijk een netwerk opzetten zodat men met elkaar kan communiceren. Ideaal voor lieden die hun netwerkkaart nog niet helemaal aan de praat hebben gekregen.
  3. Een workshop Photodesk,
    door Photodeskguru Toon Gordebeke himself. Personen die zich hiervoor opgeven worden geacht hun systeem mee te brengen omdat op die manier het spiergeheugen ook ontwikkeld kan worden. En dan heb je niet het gedoe thuis van: hoe zat het ook alweer!! Er worden beroerde beelden verstrekt die onder leiding van Toon tot een mooi plaatje worden omgetoverd. Neem ook een beroerd plaatje van jezelf mee zodat je daarover een vraag kan stellen.
Daarnaast zijn er de lezingen die zoals voorgaande jaren altijd volle zalen trekken.

Lezingen worden gehouden over:

Alsof dit alles nog niet voldoende is zijn de volgende personen ook present: Er komt mogelijk een lezing over programmeren in C.

Voor de Photodesk workshop, de DTP workshop en het deelnemen aan het netwerk is zoals jullie wel begrijpen het meebrengen van het eigen systeem onontbeerlijk. Tevens vraag ik jullie om je op te geven voor de workshops omdat deelname beperkt is. Aangeven dat je wil meedoen met het grote netwerk is handig met vermelding van de aansluiting die je hebt zodat de organisatie maatregelen kan treffen indien nodig. Opgeven kan via: RUM2002@riscosuser.myweb.nl.

Als dealers kunnen we dit jaar in ieder geval weer rekenen op de medewerking van UCS en XAT.

Er is ook dit jaar een pagina waarop de laatste ontwikkelingen te volgen zijn: http://riscyman.tripod.com.