Viering van het vierde lustrum!

Twintig jaar.
In mensenjaren is dat al een hele tijd. Het tijdvak begint met een hoop herrie, smurrie en gesabbel. Soms lijkt het eindresultaat maar weinig af te wijken; gelukkig tref je doorgaans een aardige, goed in het vel stekende jongere aan, altijd mobiel bereikbaar en bezig met (voorwerk voor) een start van de loopbaan.

Dan is twintig jaar in de wereld van computers toch ongelooflijk lang! 1982 - om u een idee te geven, neusde ik snel rond op Internet:

Dat was 1982. Ontwikkelingen gaan nog steeds snel en zijn kortstondig, achterhaald door voortstormende inzichten en technieken. In deze dynamische omgeving groeide Acorn. Maar ach, wat hoef ik u nog te vertellen van Acorn.

De vereniging Big Ben Club viert komend jaar haar 4e lustrum. Reden genoeg daar op passende wijze aandacht aan te besteden.

Ik zoek drie leden van onze vereniging die er aardigheid in vinden, voor de viering ideeën en een programma uit te werken. Er is budget voor gereserveerd. We willen u er vrij in laten zolang het resultaat in de smaak zal vallen bij de leden en er enige relatie is met doelen van onze vereniging.

Meer weten? Vragen? Neem dan graag contact met ons op.

Namens het landelijk bestuur,

Jos Ulijn, voorzitter
josulijn@tiscali.nl