De jaarindex van 2002 en verder

De jaarindex is makkelijk: gooi de oude weg en zet de nieuwe ervoor in de plaats. De nieuwe zit in de directory 2002, binnen in de zipfile updat9/zip. Hoe het verder gaat is wat gecompliceerder, zoals gewoonlijk.

Maar daar heb ik een mouw aangebreid. In die zipfile zit ook een directory met de naam 2003. Die zet U gewoon op Uw harddisc bij de andere jaargang mappen. Nu wijst het pijltje in de rechterbovenhoek van de 2002-index naar 2003. Daar zit nog niets in behalve een klein stukje proza. Maar dan is de structuur tenminste al aanwezig. Tegelijkertijd is de jaaroverzicht pagina aangepast en die zit er ook bij, in de vorm van een bestand "index/htm" en een map "overzicht". Als de opzet klopt, hebt U al zo'n tweetal ergens staan. trek de nieuwe er overheen en de update is klaar.

Zoals in het november-nummer aangekondigd, is volgend jaar de minimum target een 800 x 600 scherm i.p.v. 640 x 480. Het nieuwe jaargangen overzicht is wat dat betreft al aangepast. De veranderingen zijn niet zo groot, en dat is ook de bedoeling. Uiteraard is de hele volgende editie nog steeds prima te lezen op een 640 x 480 scherm, de layout is echter vanaf februari ontworpen voor een 800 x 600 scherm van de browser.

Het zip-bestand met de updates bevindt zich onder het archive icoontje hieronder.

Veel leesplezier!

Peter van den Berg, redactie