Iyonix op tournee
waarin Paul Porcelijn het waar en wanneer uitlegt

De Big Ben Club heeft meteen toen-ie op de markt kwam een Iyonix gekocht. Die was inmiddels al te zien op regiobijeenkomsten in Amsterdam, Den Haag en Elst. De komende weken wordt de Iyonix gedemonstreerd op de volgende regio-bijeenkomsten:

Zaandijk zaterdagmiddag 8 febr. (Kennemerland, Noord Holland Noord)
Amersfoort zaterdagmiddag 15 febr. (Gooi/Eemland, Utrecht, Veluwe)
Drachten vrijdagavond 21 febr. (Friesland, Groningen, Drente)
Eindhoven zaterdagmiddag 22 febr. (Brabant, Zeeland, Limburg)
Almelo dinsdagavond 4 mrt. (Twente, Emmen)

De regio-besturen zullen de leden in hun eigen regio nog extra attenderen op deze bijeenkomsten.

Het is de bedoeling dat elke regio de Club-Iyonix na de demo nog ca. een week ter beschikking houdt, zodat tester(s) uit de regio het apparaat aan de tand kunnen voelen. Op voorwaarde dat dit een testverslagje oplevert voor onze Asterisk. Aan het eind van die testweek gaat de machine dan naar de volgende regio, waarbij het vervoer in onderling overleg wordt geregeld.

Er zijn nog geen demo's gepland in regio's zonder maandelijkse bijeenkomsten, zoals Utrecht, Zeeland en Zuid-Limburg. De leden daar zijn natuurlijk van harte welkom in de andere regio's. Geef een seintje aan demoteam@bigbenclub.nl als u in eigen omgeving een speciale bijeenkomst wilt gaan organiseren (in maart bijvoorbeeld).

Voorlopig worden geen "externe" demo's gepland, zoals op HHC-bijeenkomsten, want er zijn nog te weinig goed draaiende 32-bits applicaties om de buitenwereld met flitsende demonstraties te verpletteren. Over een maand of wat is die fase voorbij en dan komt het Grote Publiek aan bod. Maar wij insiders kunnen nu al!