Het begin van een lustrumjaar

Als redacteur neem ik de vrijheid om een stukje te schrijven wat eigenlijk in 2003 thuishoort. Sterker nog, ik plaats het in de index van 2003 onder het editienummer 00.

Het heeft wel iets om te schrijven voor de toekomst. Het jaar 2003 is het vierde lustrumjaar, en de activiteiten voor dat jaar vragen mensen die de ideeën van henzelf of anderen uit willen voeren.

Er zijn van allerlei dingen te doen. De vraag naar een secretaris is voor zover ik weet nog niet bevredigend beantwoord, Jos Ulijn vraagt drie leden die de festiviteiten van dit jaar een invulling willen geven, de virtuele helpdesk heeft mensen nodig en de redactie snakt naar een nieuwe columnist en zoals altijd naar meer stukjes van lezers.

Twee nieuwe machines zijn op komst, er zit een hele berg beweging en vernieuwing in de RISC OS markt en het zou heel leuk zijn als de HCC RISC OS computer groep de uitbreiding krijgt die ze zozeer verdienen. Kortom, er is een aantal activiteiten gaande en wie daar aan mee wil doen kan kiezen, de mogelijkheden zijn er te kust en te keur!

Op dit moment is het nog niet zover, december heeft nog weken te gaan. Het nieuwe jaar moet nog beginnen. Met een hoop geknal en (vreugde?) vuren.
Voor nu: een gelukkige Kerstmis en een voorspoedig 2003, vooral voor het computerplatform waar wij aan verknocht zijn!

Vriendelijke groeten plus de beste wensen,
Peter van den Berg, redactie