Handleiding ArtWorks2

Bij de nieuwste versie van ArtWorks levert Martin Wuerthner een fullcolor electronische handleiding van 64 pagina's A5. Die kun je desgewenst zelf uitprinten, maar als je dat in kleur doet is dat vrij kostbaar.

In Engeland heeft Ian Chamberlain bij een drukker de handleiding in kleur laten vermenigvuldigen. Daarvan is nog een voorraadje beschikbaar. Voor £ 20 (inclusief porto) krijg je een exemplaar toegezonden. Dat is goedkoper dan als je zelf bij een kopieerwinkel een kleurenprint laat maken! Helaas gaat dat voordeel grotendeels verloren door de extra bankkosten als je geld naar Engeland overmaakt.

Er is voor ons Nederlanders ook een andere aanpak mogelijk. In kopieerwinkels zijn kleurenprints goedkoper naarmate je er meer tegelijk laat maken. Als we minstens 8 ArtWorks handleidingen tegelijk bestellen, dan komt de prijs per exemplaar op ca. 21 euro (inclusief verzendkosten binnen Nederland). Dat is goedkoper dan importeren uit Engeland.

Heb je belangstelling hiervoor? Meld het mij!

Zodra er 8 gegadigden zijn laat ik de eerste batch vervaardigen. Let wel: dit is de Engelstalige handleiding. Er is nog geen ArtWorks2-handleiding in het Nederlands beschikbaar.

Paul Porcelijn