Redactioneeltje
Iets meer dan een halve pagina, dat moet nog wel lukken.

Deze Asterisk is tot stand gekomen in het pinksterweekeinde. Allerlei hobbels moesten genomen worden, en het moet mij van het hart dat de routine van een papieren versie er een beetje uit gaat. Het "dicht" krijgen van zo'n blad is het grootste probleem en dit is het laatste "gat". Overigens komt de e-versie er nog achteraan, die is een week later.

Als alles goed gaat krijgt U deze Asterisk met een nieuwe ledenkaart en een exemplaar van CD4. Jawel, na twee jaar opnieuw een algemene CD die aan alle leden wordt toegestuurd. Het is een volledig bijgewerkte en vernieuwde versie waar ook weer allerlei andere items bijgekomen zijn. Het overgrote deel van het werk aan deze uitgave is gedaan door Kees Grinwis, die zich echt te buiten is gegaan. Helaas zijn er pal op de deadline toch weer wat foutjes in geslopen.

Die foutjes zijn:
In Documents.BigBenClub.St91AR01/zip bevindt zich een GIF bestand dat eigenlijk simpel "Regios" had moeten heten en nu kan de HTML-file die er bij hoort het plaatje niet vinden.
De andere is een interface-hikje. Als U in Software.Internet het Pin-icon aanklikt dan klapt de hele pagina in. Aanklikken van het onderste item "WebTools" geeft dan een error.

Voor het overige is er nog geen "known bugs list", maar dat komt zonder twijfel later nog.
Verder is er nog een toezegging van Jan van der Meulen om net zoals twee jaar geleden weer een catalogus te maken voor deze CD. Door tijdgebrek was dat niet op tijd te realiseren dus komt dat weer mee met een volgende editie van de e-Asterisk.

Veel plezier met deze Asterisk en CD4!

Peter van den Berg, redactie