Club Kanjer 2004

Tijdens de afgelopen RISC OS Expo 2004 heeft het bestuur alweer voor de derde keer een lid van de vereniging tot Club Kanjer uitgeroepen.
Na in 2002 Peter van den Berg en in 2003 Bob Brand en Frank de Bruijn (vanwege het jubileum waren er dat jaar 2) heeft het bestuur dit jaar Henri Derksen tot Club Kanjer benoemd.

De Club Kanjer krijgt, naast lof van het bestuur, een kado en een oorkonde. Op de oorkonde staat het volgende vermeld:

Al vele jaren ben je een enthousiast gebruiker van Acorn systemen. Niet alleen de RISC PC maar ook de oudere 8 bit systemen hebben jouw continue belangstelling. Dat de 8 bit systemen je nog aan het hart gaan blijkt wel uit je voorzitterschap van de werkgroep 8 bitters. Datacommunicatie is je specialisatie met als exponenten het door jou gerunde Unicorn BBS en het bemannen van de helpdesk datacommunicatie. Als lid van de Big Ben Club ben je een veel geziene gast op verschillende regio bijeenkomsten. Vaak zorg je dan ook nog voor het transport van de club machines. Verder ben je secretaris van je eigen regio Oost. Ook vinden we regelmatig bijdragen van jou in de Asterisk en op Aconet.

Zo'n zakelijke opsomming doet geen recht aan je tomeloze inzet bij al deze activiteiten. Waarbij dan ook nog geldt: wie veel doet in onze club krijgt automatisch ook kritiek over zich heen. Actieve BigBenners moeten tegen een stootje kunnen. Ook daarin ben je goed...

Wij als bestuur vonden al met al dat je best eens in het zonnetje mag worden gezet en daarom besloten we unaniem jou uit te roepen tot Club Kanjer 2004.

Het landelijk bestuur van de vereniging van gebruikers van Acorn computers Big Ben Club.