Webmaster gezocht!

Al ruim acht jaar onderhoudt Matt Hendriks de website van de Big Ben Club. (http://www.bigbenclub.nl). Na al deze jaren vind hij het tijd dat iemand anders de kans moet krijgen om deze leuke taak over te nemen. Wij als bestuur bedanken hem voor zijn inspanningen.

De lopende werkzaamheden vragen niet veel aandacht. Deze werkzaamheden zijn:
- Eens per maand wordt de Asterisk in de private area geplaatst.
- Het up to date houden van de markt pagina "vraag en aanbod".
- Eens per jaar wordt de ledenlijst bijgewerkt.
- Verder een update voor de Expo.

De website wordt op een RISC OS machine onderhouden. Als tool wordt !Edit gebruikt en de pagina's worden direct in html geschreven. De pagina's worden met een ftp programma (bijvoorbeeld !FTPc) naar de provider (demon.nl) geupload.

Als je vragen hebt over hoe dit momenteel precies gaat (je wilt tenslotte wel weten waar je aan begint) kan je dit bij Matt navragen (mailto:Matt.Hendriks@care-it.demon.nl).

Het bestuur is nu dus op zoek naar een persoon of groep(je) van personen die de kennis en tijd hebben om de website te onderhouden. Als een regio de website wil gaan onderhouden dan kan dat natuurlijk ook. Bij een regio/groep kan bijvoorbeeld een persoon zich met de inhoud bezig houden en ander met de layout, nummer drie met de afbeeldingen, nummer vier met de techniek en nummer vijf met het dagelijks beheer, je ziet: je hoeft dan niet alles alleen te doen.

Als je geïnteresseerd bent stuur dan even een mailtje naar mailto:bestuur@fam.smiers.name

Leo Smiers