HCC Dagen, de RISC OS groep
van de hand van WillemArends

De HCC dagen komen er weer aan en we zijn er druk mee bezig. Dit jaar hebben we meer dan een dubbele oppervlakte voor de stand aangevraagd, want we beschikken dit jaar weer over een A0-plotter en een hoge capaciteitsprinter.

Verder denken we erover om de eerste dag binnen de stand ook enkele korte lezingen te verzorgen en uitleg voor belangstellenden aan de computers zelf.

Daarnaast, en dat vinden we nog belangrijker, willen in ieder geval dat de tweede dag van de HCC dagen een echte clubdag zal zijn voor de leden van onze groep.

We denken aan de volgende activiteiten:

  1. Hobby dag met posters maken (A-0 plotter dus aanwezig),
  2. HTML-sites bouwen en
  3. kalenders maken (en drukken op de hoge capaciteitsprinter).

Aanwezig zijn: mensen met ervaring op dit gebied, een club-Iyonix en voldoende andere machines en de genoemde printers. Bovendien kunnen we nieuwe hardware showen: de A9Home van Advantage Six en we hopen op de nieuwste machines van Castle.

Verder is er op de stand een snuffelhoek waarin de leden van de groep tegen kleine vergoeding bezitter kunnen worden van allerhande onderdelen en sofware voor RISC PC 's die we als bestuur verzameld hebben.

Om dit alles te kunnen realiseren, zal de stand ook veel groter zijn dan voorgaande jaren, zodat er ruimte genoeg is om bij elkaar aan te schuiven en zo een ledendag te hebben die we niet gauw zullen vergeten. Natuurlijk zorgen we voor drinken tussendoor.

Tevens hebben we nog enkele verrassingen in petto voor onze leden en voor degenen die ter plaatse lid worden van de groep.

Zet dus 26 november in je agenda, en tot dan!