Wat over Regio-Oost

door Henri Derksen

Hallo allemaal,

Hier zijn we dan weer:

Agenda/Kalender 2006:

- Zaterdagmiddag 2 september 2006, cursus ARM-assembler deel 3/4 door Dick Tanis.

- Zaterdagmiddag 7 oktober 2006, cursus ARM-assembler deel 4/4 door Dick Tanis.

(Zie voor algemene regioinformatie het regiodeel)

Het programma staat nog niet 100% vast en kan (altijd) gewijzigd worden. Raadpleeg daarom altijd de laatste versie in de *Asterisk en/of op de website van de BigBenClub c.q. UniCorn BBS.

* Heeft u nog idee'en ? geef ze dan door aan het regiobestuur, wij kunnen dan kijken wat mogelijk is en dat organiseren.

Zelfs zonder vast onderwerp of demo blijkt samen computeren en elkaars problemen aanhoren en proberen op te lossen steeds weer beregezellig, en veel voldoening te geven. Geen RISC OS computer ? U mag ook uw oude Acorn 8-bitter (BBC/Electron), of zelfs uw Windows (laptop) PC, of Apple Macintosh meebrengen. Domme vragen bestaan niet, dus kom naar Regio Oost.

Ook wil ik iedereen nog eens wijzen op de mogelijkheid om hardware van de Regio te lenen, zoals onze (dure) flatbadscanner met SCSI aansluiting en software, Modem met !WimpLink Point software en de midi-kaart.

Als regio Oost (3) leden geen gebruik maken van deze leen-mogelijkheid, dan staat die ook open voor leden van andere regio's. Een mooie aanleiding om ook onze regio eens met een bezoek te vereren ;-). A.u.b. even vooraf melden, dan brengen we de gevraagde spullen mee.

En uiteraard kunt u op de regio ook altijd alle Ben Club software copiëren. Tegenwoordig is hier ook de digitale *Asterisk voor leden verkrijgbaar. Zelfs met terugwerkende kracht van en met 1997 tot en met heden. Scheelt je weer DownLoaden ;-).

Neem altijd een paar reeds vooraf op je eigen machine geformatteerde diskettes mee. En als je ook je computer meebrengt, denk dan aan een verlengsnoer met verdeeldoos in randgeaarde uitvoering en zonodig je netwerk- en/of nulmodem-kabel(s).

Hopelijk tot ziens op een van onze en/of andere bijeenkomsten.

Al onze activiteiten staan ook op de website: http://www.bigbenclub.nl

Big Ben Club Regio Oost (3, 5, 11 en 15), een prettige mix van 8, 26 en 32 bits Acorns.

Met een vriendelijke groet van |_|   |\
                | |enri |/erksen,

Secretaris Big Ben Club Regio Oost (3, 5, 11 en 15)
Ook voor Regio ClubHardWare- en ClubSoftWare-Services.