Clubkanjers 2006

Na een jaar zonder clubkanjer in 2005 heeft het bestuur in 2006 maar liefts 2 mensen tot clubkanjer uitgeroepen. Het zijn Matt Hendriks en Aad Bezemer. Het bestuur wil met deze verkiezing dit team eren omdat zij voor ons maar liefts 10 maal de RISC OS Expo hebben georganiseerd. Dat we ze nu pas uitroepen tot clubkanjers komt doordat zij bescheiden personen zijn en meer dan eens hebben laten weten geen clubkanjer te willen worden met als sanctie dat ze geen Expo meer zouden organiseren. Nu ze echter zijn gestopt met de organistaie van de Expo heeft het bestuur deze kans gegrepen om ze alsnog tot clubkanjer uit te roepen. Matt en Aad hebben inmiddels de bekende clubkanjer oorkonde en kado van het bestuur mogen ontvangen.

Op de oorkonde van Aad staat het volgende vermeld:

Van 1996 tot en met 2005 heb je met veel success de RISC OS Expo's in Nieuwegein georganiseerd. Dit deed je natuurlijk niet alleen maar samen met Matt Hendriks. In al die jaren wilden jullie van een beloning niets weten. Nu jullie in 2005 voor de laatste keer de RISC OS Expo hebt georganiseerd vond het bestuur dat we dit toch niet helemaal zonder fanfare voorbij konden laten gaan. Vandaar dat wij besloten hebben je, samen met Matt Hendriks, tot Club Kanjers van 2006 uit te roepen. het bestuur van de vereniging van gebruikers van Acorn computers Big Ben Club.

Op de oorkonde van Matt staat het volgde vermeld:

Van 1996 tot en met 2005 heb je met veel success de RISC OS Expo's in Nieuwegein georganiseerd. Dit deed je natuurlijk niet alleen maar samen met Aad Bezemer. In al die jaren wilden jullie van een beloning niets weten. Nu jullie in 2005 voor de laatste keer de RISC OS Expo hebt georganiseerd vond het bestuur dat we dit toch niet helemaal zonder fanfare voorbij konden laten gaan. Vandaar dat wij besloten hebben je, samen met Aad Bezemer, tot Club Kanjers van 2006 uit te roepen. het bestuur van de vereniging van gebruikers van Acorn computers Big Ben Club.

Leo Smiers