Retro Game en Computer dag 21 oktober

Wie de bijeenkomst van de Raad van Afgevaardigden van onze vereniging wil bezoeken, kan beter een ander artikel opslaan. De resterende lezers - oh, gaat u niet naar het RvA overleg? - laat ik even weten wat Ron van Schaik (r.van.schaik@hccnet.nl) naar de webmaster van de Big Ben Club stuurde:

Subject: Retro Game en Computer dag 21 oktober

Hallo liefhebbers!
We houden na het grote succes van juni 2004 voor de tweede keer een Retro Game en Computerdag. Inmiddels zijn er per jaar door het gehele land al diverse Retro Computer dagen en lijkt het fenomeen populairder dan ooit. Daarom hebben wij onze Retro dag op 21 oktober iets anders opgezet dan de vorige keer. De nadruk ligt deze keer vooral om zoveel mogelijk bezoekers te laten zien hoe leuk onze hobby is. Ook is het de bedoeling om bezoekers zelf eens te laten spelen of te laten kennismaken met een MSX, Atari, Vectrex, Sega, Coleco of Nintendo. De nadruk ligt dus op een hoop plezier en niet teveel commercie. Daarom is dan ook deelname én de toegang voor iedereen gratis! Inmiddels doen Mr. en Mrs. Atari, Erik Klooster van het computermuseum, John en Naomi van het Bonami spelcomputermuseum, HCC MSX en de privé verzamelaars Martin Zandstra, Robert Sprokholt en Richard Lagendijk mee. We houden het tegelijk met onze clubdag en daarom zullen ook veel leden van onze Commodore club aanwezig zijn en deze nemen dan ook hun mooiste computers mee.

De dag zal plaatsvinden in het Trefpunt te Maarssen op 21 oktober van 10:00 tot 16:00 uur, zie regelmatig voor info onze website.

Groetjes Ron van Schaik Voorzitter Commodore GG
http://commodore-gg.hobby.nl/

Jos Ulijn
josulijn@tiscali.nl
a smart move : drive a smart