Aconet en spam

Date: Sun, 12 Nov 2006 21:16:00 +0100
From: Frank de Bruijn <frank@aconet.org>
Subject: [Algemeen] Huishoudelijke mededeling
To: All <Algemeen@intaco.net>

Dit bericht verschijnt op de twee 'drukste' IntAconet maillijsten (d.w.z. de enige twee waarop onlangs nog iets te beleven is geweest...), te weten 'algemeen' en 'riscosgg'.

Zoals iedereen intussen wel zal weten, neemt de hoeveelheid spam die dagelijks over het Internet wordt uitgestort nog steeds toe. Dankzij vrij aggressieve filtering krijg ik gelukkig maar een paar van de 1000+ rotzooimailtjes die iedere dag voor intaco.net- en aconet.org-adressen op de server verschijnen onder ogen.

Helaas heeft die aggressieve filtering wel tot gevolg dat je bij het inzenden van berichtjes rekening moet houden met het volgende:

De instructies op de webpagina's van IntAconet zullen z.s.m. worden aangepast. Daarbij zal ik ook alle klikbare tekstlinks verwijderen. De tijd dat die vooral zinvol en 'ongevaarlijk' waren, is ruimschoots voorbij.

Tenslotte zie ik me helaas genoodzaakt de netmailgating voor AcoNetpoints stop te zetten. Wat er aan mail voor <pointnaam>@aconet.org binnenkomt, is op dit moment honderd procent spam. Bovendien vraag ik me af of er uberhaupt nog wel AcoNet-points zijn...

Groeten,
Frank