Een nieuw redactiejaar

Uit reacties over de inhoud van Asterisk, weet ik dat het gelezen wordt. Dat doet me deugd. Maar nog meer deugd zou het me doen als er wat kopij ingeleverd wordt. Gelukkig zijn er enkele vaste inleveraars. En die koester ik dan ook. Wat zouden we moeten met een Asterisk zonder riscynieuws? Wat als Henri Derksen niets meer inlevert? Ik hoop dat er af en toe nog iemand wat inlevert, want ik weet zeker dat de anderen dat gaan lezen. Probeer maar eens wat. Waar bent u als Big Ben lid mee bezig? Schrijf het eens op.

Dit nummer is, ondanks dat er een hele maand overgeslagen is, een weekje vertraagd. Een dag na de deadline krijg ik van Kees Grinwis, de vraag of het een paar dagen later mocht. Hij had niet genoeg tijd kunnen vrijmaken voor het maken van riscynieuws. Om hierboven genoemde reden heb ik hem die paar dagen maar gegeven. Zeker nu hij zelf aangeeft dat nummer 64 een bijzondere binaire verjaardag is. Proficiat Kees met zoveel nummers leesplezier.

In dit nummer zijn een paar emailadressen aangepast. Waarom, dat kunt u lezen in het vorige nummer. Daar waar ik het weet zijn data en onderwerp van bijeenkomsten vernoemd. U kunt dit allemaal terug vinden bij regio en werkgroepen overzicht.

Alles is getest met vier mij beschikbaar staande browsers op een RiscPC. Dit zijn Netsurf, Fresco, Oregano2 en WebsterXL in volgorde van meest gebruikt. Fresco laat een steekje vallen bij het presenteren van een png-file. Oregano2 schuift wat met de kleuren bij png en gif. Verder weet Oregano2 niet wat 'preformatted text' is en schuift de tabel van aftreden in het verslag van Oost door elkaar. De andere doen het na wat ingrepen van mij, het wel goed.

Redacteur Wim Hendriks