Van de redactie

Deze keer wat informatie over het berichtenverkeer op internet. Eerst een kort stukje van de aanpassingen aan IntAconet die Frank de Bruijn heeft aangebracht. Waarschijnlijk weten alle betrokkenen dit al via de Announce van Frank, maar nu kun je het later terugvinden.
Dan leverde Henri Derksen een zeer uitgebreid verhaal over AcoNet in. Dit gaat over hetzelfde als dat van Frank, maar hij introduceert gelijk een nieuw programma om als point van AcoNet je post op te halen (!ROSBink).
En dan nog een ervaring van Kees Grinwis met een omschakeling naar een andere provider. Dit wilde hij de mede betrokken mensen graag laten weten.

Dan een artikel waarbij de relatie met Acorn en RISC OS niet direct te vinden is. Maar het gaat wel over genealogie en daar is een werkgroep van. Ik wilde dit overzicht van bronnen voor informatie jullie niet onthouden. Ik hoop dat er een artikel uit volgt hoe deze informatie te verwerken is met een RISC OS machine.

Henri Derksen heeft een paar foutjes gevonden in de jaarindex van 2006. Tevens is er geen verwijzing naar de jaargangen 1 t/m 14. Deze zijn op de club CD5 wel toegevoegd, maar door mij niet ontdekt en dus niet toegevoegd bij de update voor 2007. Dat is nu rechtgetrokken in een uitgebreide update 3, waarbij naast een nieuwe 'overview' ook een compleet nieuwe index 2006 is toegevoegd. In de archive is een !leesmij bestand opgenomen waarin het wat uitgebreider opgesomd wordt.

Redacteur Wim Hendriks