Van de redactie

We hebben de ROM gehad. Een artikel en wat foto's zijn in dit nummer opgenomen. Zelf ben ik er even geweest en ik vond het wel een leuk zaaltje, toch redelijk wat systemen en mensen zodat ik weer kontakt heb gehad met wat clubgenoten. Het stukje van Pieter Drost over de aanwezigheid van het computermuseum schets een aardig beeld van het gebeuren.

In dit nummer is ook het resultaat te vinden van een gesprekje met een van de aanwezigen op de ROM. Het gaat over wat zich op de desktop bevindt. Mag ik iedereen uitnodigen ook een beschrijving van hun desktop te maken en vooral met het waarom. Het is niet moeilijk, want we stellen geen eisen, maar het geeft wel een idee over het doen en laten van de BBC leden.

Deze maand komt de raad van afgevaardigden bijelkaar in Amersfoort. Deze vergadering is voor elk bbc lid toegankelijk, maar alleen de afgevaardigden hebben stemrecht. Deze vergadering stopt om 13:00 omdat dan de bijeenkomst van de regio Amersfoort begint. Ook hier mag dus elk lid komen. We kunnen dus de ROM een beetje over doen, je hebt in iedergeval een reden om naar Amersfoort te komen. Ik zou zeggen, tot ziens dan. Zie uitnodiging door het bestuur.

Mischien nog niet opgevallen maar de deadline voor inleveren van kopij voor het volgende nummer is een week later dan gebruikelijk. Dat komt omdat ik eind deze maand aan mijn heup geopereerd wordt en dus noodgedwongen enkele weken niet achter de computer kan zitten. Ik hoop nummer 8 half november alsnog te kunnen opleveren. Laat niemand dit weerhouden van het inleveren van kopij!

Redacteur Wim Hendriks