Van de redactie

En dan is Asterisk een week later. Valt mij niet tegen na een zware heupoperatie. En met de heup gaat het prima. De volgende maand zullen we het ook maar een week later doen, dan komen de feestdagen en zal ik een januari-nummer van Asterisk uitbrengen. In februari doen we het weer aan begin van de maand.

Jammer dat er nog niemand ingegaan is op mijn voorzet om hun desktop te beschrijven. Leek me toch een aardig idee om bij elkaar eens in de keuken te kijken. Maar het kan altijd nog. Wat voor het januari-nummer? Andere onderwerpen mogen uiteraard ook.

Wat mij verbaast, is de reactie op de artikelen in Asterisk. Geen of toevalig een opmerking op een bijeenkomst is al wat ik merk. Toch lijken me diverse artikelen vragen om reactie. Hebben we daar geen goed middel voor of weten we de weg niet te vinden? We hebben natuurlijk de mailinglijsten van Aconet beheerd door Frank de Bruijn. Soms laait even de discussie hierin op, maar dat is toch te weinig voor zo'n goed communicatiemiddel. De mailinglist BigBen lijkt mij een goede hiervoor. Stuur een email naar listmanager@intaco.nl met in de body de opdracht 'list' en evt. 'help' voor informatie. Helaas lijkt www.intaco.net in groot onderhoud gegaan te zijn. Ik kan tenminste niet meer bij de mailinglist en Asterisks. Ik hoop dat dat weer spoedig ok is.

Een storend foutje in de vorige Asterisk. Misschien niet opgevallen maar in de titel van de hoofdpagina (helemaal boven in de titelbalk van de browser) staat de verkeerde maand. Voor diegene die dat willen repareren heb ik het betreffende bestand toegevoegd aan de maandelijkse update van de index. Hopelijk duidelijk te herkennen wat ik bedoel.

We zitten weer tegen een nieuw jaar. Dat betekent dat de regio's weer hun jaarlijkse vergadering moeten houden. Bedenk, geen vergadering, dus geen begroting dan ook geen geld om de regio te runnen. Willen de secretarissen van de regio's de vergaderdatum doorgeven? Ik zet die dan in de agenda van het decembernummer.

Redacteur Wim Hendriks