Het juiste emailadres

door Jos Ulijn

Er zijn weinig momenten in een mensenleven die meer overhoop halen dan een verhuizing. Het lijkt erger te worden naarmate je ouder wordt. Het is in elk geval niet mijn favoriete bezigheid.

Anders ligt het met virtuele verhuizingen. We weten het inmiddels allemaal wel: e-mail adressen zijn vluchtig. Mensen stappen makkelijk over (naar een voordeliger provider) of gaan een multi-abonnement (bellen, internet en televisie) aan bv. bij Casema.

De meesten van ons hebben gewoon één woonadres. Velen van ons hebben inmiddels meerdere e-mail adressen. Dat is voor mij niet anders; er zit zelfs enig systeem in; contacten geef je toch een specifiek e-mail adres.

Boeiend, zult u denken; maar waarom dit verhaal. Omdat ik als secretaris van de vereniging ook de ledenadministratie onderhoud. En ik hecht aan en vecht voor een goed beheer ervan (anders kun je het net zo goed laten...).

Dus... als uw e-mail adres wijzigt, laat me dat dan graag even weten.

Laat ik zelf het goede voorbeeld geven. Zoals gezegd: ik heb meerdere e-mail adressen. Mocht ik in uw contacten vermeld staan, met als e-mail adres <josulijn@tiscali.nl>, maak daar dan graag van <jos.ulijn@casema.nl>.

Zo. Zijn we weer helemaal bij.

Jos Ulijn
secretaris Big Ben Club