Zaterdag 17 mei organiseert de Big Ben Club

RISC OS eXperience 2008

Voor dit internationale evenement gaan ook uitnodigingen naar Engeland, Duitsland, Belgie. Zowel handelaren als hobbyisten zijn welkom.

Deelname is voor zowel standhouders als bezoekers (ook niet-leden) gratis: het evenement wordt geheel bekostigd door de Big Ben Club. Voor deelnemers en exposanten is er koffie en een lunchpakket, maar reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Bezoekers uit het buitenland willen wij aanbieden dat zij desgewenst kunnen overnachten bij clubleden in de regio. Hoeveel vraag daar naar is weten we natuurlijk nog niet, maar we zijn al wel op zoek naar adressen. Dus weet je BigBenClubbers die een of twee mensen een nachtje onderdak kunnen bieden, meld het ons!

Heb je een idee om zelf een stand te bemannen, geef dan tijdig door wat je wilt gaan doen en hoeveel standruimte daarbij nodig is. Dan houden we daarmee rekening bij programmering en zaalindeling.

Voor de eXperience hebben we de beschikking over een grote zaal (ca 170 m2) en twee kleinere (elk ca 30 m2), plus een centrale hal met bar, alwaar schappelijk geprijsde consumpties.

De Vuister is een modern, goed geoutilleerd buurtcentrum MET internetaansluiting. Meegebrachte apparatuur kan op in een netwerk worden aangesloten. Wel zelf zorgen voor snoeren, kabels en verdeeldozen.

De Vuister ligt in het winkelhart van Koog Bloemwijk, een paar honderd meter van het gelijknamige NS-station (stoptrein). Je kunt ook vanaf Zaandam bus 64 nemen (elk halfuur). Bij de Vuister is ruim gratis parkeren - zij het samen met het zaterdags winkelpubliek.

Zie de poster, in kleur: de uitnodiging. Om voor het raam te hangen. Zegt het voort, zegt het voort!

Big Ben Club
landelijk bestuur