Nieuwe afgevaardigde regio Rijswijk

door de secreataris BBC Jos Ulijn

Ik heb zojuist ontvangen het verslag van Piet Zuiderwijk van de ALV van de regio Rijswijk op 7 februari 2008. Daarin gelezen dat Arjan Bokx uit Delft de staf overneemt van Ben van den Aartweg als afgevaardigde van de regio Rijswijk. Welkom!

En sterkte: het zal een dobber zijn, Ben op te volgen - immers, een ervaren, altijd goed gedocumenteerd, altijd alert en goed van de tongriem gesneden bestuurder.

Je weet wellicht dat Ben me ooit het landelijk bestuur van de vereniging heeft ingemasseerd en ik vervolgens voluit als voorzitter van het RvA overleg van zijn snedige inbreng kon genieten - nouh, genieten... niet altijd: besturen is mensenwerk, besturen van een club is zwaar mensenwerk, besturen van een vereniging Big Ben Club is als dansen met een levensgrote cactus: je zult weten dat je het niet goed doet; 'goed' is gereserveerd voor de goden...

Ik zeg het maar echt-voor-zijn-raap: ik zal Ben in het overleg missen. Maar ik hoop - nee: reken - evenzeer op een goede samenwerking met zijn opvolger. Ik wil vooral ook rap, bv. in de omgeving van een regio-bijeenkomst, nader kennis met je maken.

Succes, bedankt en graag tot ziens.

Jos