Van de redactie

Naast deze elektronische versie zult u ook een papieren versie ontvangen hebben. De inhoud is nagenoeg hetzelfde uitgezonderd de ledenlijst. Die is in deze versie weggelaten. Hebben dan geen probleem dat over twee jaar Asterisk voor iedereen beschikbaar komt en dan een ledenlijst bevat. Wel is deze Asterisk volledig in kleur. Dat kost geen extra ruimte en geen geld om te drukken.

Uiteraard uitgebreide aandacht voor de komende RISC OS eXperience dag in Koog a/d Zaan. En twee verhalen van verschillende auteurs over de nieuwe club dvd/cd nr.6. Hoewel beide verhalen delen dupliceren, heb ik als redacteur niet kunnen kiezen welk verhaal geplaatst zou worden of hoe de twee verhalen tot een verhaal samen te voegen. Ik beide dus integraal geplaatst. Deze dvd-rom, wat dat is het geworden, was eind april nog niet klaar en kon dus niet meegestuurd worden met de papieren versie. Wie naar eXperience komt, kan hem hopelijk daar in ontvangst nemen. Wel bewijzen dat je lid bent via je nieuwe lidmaatschapkaart, toegestuurd als adreslabel bij Asterisk. Toch niet weggegooid? Wie hem niet heeft afgehaald, krijgt de dvd alsnog thuisgestuurd.

Tevens heb ik zitten te dubben of ik de plaatjes van De Vuister en de route daarnaar toe zou verkleinen om dan een kleiner ingepakte Asterisk te krijgen of dat ik ze voor de duidelijkheid maar groot zou houden. Dat laatste is het dus geworden.

Er is nog niet veel overgezegd, maar de vereniging bestaat 25 jaar! Het staat op de startpagina. Dan mag deze eXperience wel een feestje worden.
Toch nog een klein vraagje, hoe kan het dan dat Asterisk in jaargang 26 zit?

Redacteur Wim Hendriks