Update index

Dit is de vierde update op de jaarindex.

Om een nieuw jaar te beginnen, dient ook de hoofdindex aangepast te worden, plus de aanmaak van de map om daarin de nummers van 2008 in op te kunnen slaan.

De bijgevoegde archive bevat alles wat u nodig hebt. Daarbij dient de reeds aanwezige index vervangen te worden door deze nieuwe. Pak alles van de update archive uit en plaats het in de map waar alle jaargangen van Asterisk staan. Er komt dus een map '2008' bij (indien nog niet aanwezig), terwijl 'index.htm' en 'overview' vervangen worden. In de map 2008 zet u, uitgepakt of niet, de nieuwe Asterisk 26-05.

Bij behoud van de archive, is het raadzaam om op een RISC OS systeem, de extentie /zip te verwijderen. Op RISC OS kunnen we mooi gebruik maken van het achive filesystem (Sparkfs) waardoor de verwijzingen naar andere nummers en jaargangen blijven werken.

Als alles goed gegaan is, zal aanklikken van index/htm in de map met de jaargangen, een overzicht van alle Asterisken in digitale vorm laten zien met bovenin jaargang 26.

Niet alle jaargangen aanwezig? Op de BigBen CD 5 (juni 2006) staan ze allemaal en door Peter van den Berg helemaal nagelopen op kleine foutjes.

Hieronder volgt het icoontje voor de update van de index etcetera.

Veel leesplezier met deze Asterisk,
Wim Hendriks, redactie.