Van de redactie

Artikelen
Deze keer weer eens van alles wat. Voor de liefhebbers het vervolg op de RISC PC emulator RPCemu. Dat is een leuk project. Maar ook iets van buiten de Acorn wereld, hoewel het hier een vervolg van zou kunnen zijn. Ik bedoel het artikel over Bletchley Park.

Google Maps
Bij de agenda van regio's is het altijd zoeken naar de routebeschrijving. Sommige verwijzingen gaan naar Asterisken van jaren terug. Die moet je dus allemaal benaderbaar hebben. Ongeveer een jaar terug heb ik internet verwijzingen naar de BBC-website gemaakt, zodat bij een internetverbinding toch de routebeschrijving gevonden kon worden. Deze keer heb ik bij Drachten, waarvoor geen routekaartje beschikbaar was, geexperimenteerd met google maps. Dat werkt zowel in Netsurf als in Fresco. Probeer het maar. Dat kunnen we gebruiken bij de eerstvolgende verplaatsing van een bijeenkomst naar een andere locatie.

Vervolg externe links
Er zijn geen reacties binnen gekomen over het gebruik van externe links naar nieuwe vensters. Ik heb daarom zelfs een uitbreiding gedaan door bij het jaaroverzicht dit ook toe te passen. Elke keer als je een artikel in het jaaroverzicht aanklikt, was je je overzicht kwijt. Vanaf nu worden de artikelen in een apart venster geopend en behoud je dus je zicht op de index.

Redacteur Wim Hendriks