Gevraagd:

door Janny Looyenga

Hallo allemaal.

Een paar dagen geleden is er een verbinding gelegd tussen de BigBenClub website en mijn tekstadventure pagina's door middel van een link in een van mijn schrijfsels over tekstadventures.

Vanuit mijn tekstadventure pagina's wordt er een (help)link gelegd naar de nostalgische Acorn 8 bit pagina's die o.a. zijn uitgebreid met een LOGO taal gedeelte. En daar heb ik een/twee vragen over.

Er bestaat een Logo tekstadventure dat te spelen is in WinLogo, een Logoversie voor Windows, DOS en Archimedes. Ik heb 'm in diverse Logoversies geprobeerd te spelen, maar nog geen resultaat.

Kan iemand me aan een oude WinLogo versie helpen?

En nog een Logo vraag. Al een tijdje ben ik in het bezit van LCN Logo, een nederlandse Logo versie voor de PC, speciaal geschreven voor de Nederlandse Informatica Olympiade van 1992. Onlangs bleek er ook een Commodore 64 versie van te bestaan. Documentatie is te vinden in oude bladen, een review van LCN Logo in de HCC Nieuwsbrief 106 van juli/augustus 1988 en een test in de PCM nr. 5 van 1988.

Kan iemand me aan deze documentatie helpen?

Groet, Janny.
(email jalov op nostalgia8.nl)

(bericht overgenomen uit algemeen@intaco.net)


Indien u iets zoekt, iets aan te bieden heeft of wat wilt weten, stuur dat dan naar de redactie, email waj.hendriks@hccnet.nl.