Van de redactie

In dit nummer weer een uitgebreide RiscyNieuws van Kees Grinwis met wel of geen 1 april grap. Ook weer een bijdrage van Janny Looyenga over Anna met daarin een verwijzing naar een RISC OS utility voor gebruik met Gedcom.

Raad van Afgevaardigden
In dit nummer ook de uitnodiging voor het voorjaarsoverleg van de raad van Afgevaardigden. Ieder BBC-lid is welkom om deze vergadering bij te wonen. Zie voor meer info de uitnodiging.

Gezocht een secretaris
Te lezen is uit de agenda van de RvA en uit een stukje van Jos Ulijn, dat Jos niet verder gaat als secretaris. Dus er wordt een secreataris gezocht. Voorlopig zijn de taken even verdeeld over de andere twee bestuursleden Leo Smiers en Paul Porcelijn, maar dat moet natuurlijk niet te lang duren. Mocht je het willen proberen, kom dan naar de RvA en praat met Leo over de invulling van deze bestuursfunctie.

ROX2009
Op zaterdag 16 mei wordt weer in Koog aan de Zaan een landelijke dag gehouden. Het is de bedoeling dat, ik ondanks mijn ziekte, een papierenversie van Asterisk ga uitgeven. Daar wil ik natuurlijk zo veel mogelijk informatie over deze eXperience in opnemen. Gaarne wil ik van de regio's en andere deelnemers weten wat ze gaan doen op deze dag. Ik kan daar dan een melding in Asterisk van maken zodat bezoekers weten wat er gebeurd. Stuur de info naar de redactie. Omdat de voorbereiding en het drukken meer tijd in beslag neemt dan een electronische versie, is de sluitingsdatum een week vervroegd. Dat is nu zondag 26 april!

Redacteur Wim Hendriks
(email: waj.hendriks@hccnet.nl)