ROX-activiteiten werkgroepen en regio's

Wat doet de werkgroep 8-bitters op de RISC OS eXperience 2008:

Wat doet regio Oost (3) op de eXperience 2008:

Met andere woorden: een ieder die dat wil kan zijn machine aan het EXPERIENCE netwerk koppelen en incidenteel ook internetten, b.v. om browsers te testen. In de clubhoek zijn ook de verenigings-Iyonix en -Omega te vinden en te bewonderen/ uit te proberen.

Noot: Niet alle demo's zijn altijd gelijktijdig, maar helaas vaak alleen volgtijdig uitvoerbaar. Elke hulp hiermee wordt op prijs gesteld.

Henri Derksen, voorzitter werkgroep 8-bitters en tevens secretaris regio Oost.

Wat doet de Regio Rijswijk-ZH met de ROX 2009 dag?

De werkgroep Genealogie geeft een doorlopende presentatie op een beeldscherm van diverse onderwerpen zoals: Persoonskaarten, 10 Jarentafels en Akten, Akten via internet en Bevolkingsregister DTB. Tevens kan men zien hoe dit is als deze gegevens ingevoerd zijn in een van de genealogie programma‘s. Voor uitleg kan men terecht bij Gerard Battes en Ben van den Aardweg.

Een ander onderwerp wat al eerder in de Asterisk is besproken, maar waar men nog volop aan werkt is RPCEmu. Dit is een emulatie van RISC OS onder Linux. Voor uitleg en demonstratie kan met zich vervoegen bij Kees Grinwis en Dick Tanis.

Voor beide bovenstaande onderwerpen kan men ook met vragen en reacties bij de bovenstaande personen terecht, deze zullen u gaarne van dienst zijn om vragen te beantwoorden.

Website Regio Rjswijk-ZH

De regio Rijswijk (Z-H) heeft al weer enige jaren een eigen website, waarop de adresgegevens van het regiobestuur en de werkgroepen die in Rijswijk bijeenkomen te vinden is. Ook staat onze agenda voor het gehele jaar op onze site, zodat altijd terug te vinden is wat er deze week in Rijswijk te doen is. Na wat problemen met de hosting is de site verhuist naar een ander adres. Vanaf nu is de site te bereiken via: http://www.bigben.rijswijk.riscos.nl

U bent van harte welkom en tot ziens.

Secretaris Regio Rijswijk-ZH
Piet Zuiderwijk

Wat doet regio Heemskerk: