Van de voorzitter

Als ik dit schrijf is het halverwege april en zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de RISC OS eXperience 2009. Zoals je wellicht hebt opgevangen wordt ook dit jaar weer een RISC OS eXperience georganiseerd en wel op 16 mei in buurthuis de Vuister in Koog a/d Zaan.

Net als vorig jaar is het moeilijk om commerciele partijen te interesseren om naar de eXperience te komen. Tot nu toe hebben we pas 1 positieve reactie. Hopelijk melden zich, net als vorig jaar, in de komende weken toch nog een aantal partijen zich aan.

Ik hoop dat er weer net zoveel mensen (of meer zelfs) komen als vorig jaar en dat we net zoveel plezier hebben. Ook zullen we dit jaar weer voor broodjes en consumpties zorgen voor mensen die hun systeem meenemen.

Vorige maand kon helaas de voorjaarsbijeenkomst van de Raad van Afgevaardigen niet doorgaan doordat de ruimte die we hiervoor altijd huren dubbel was verhuurd en ons was verteld dat er geen ruimte voor ons was. Doordat we de RvA nu hebben verplaatst naar de ochtend tijdens de RISC OS eXperience biedt dit jullie een mooie gelegenheid om eens aan te wippen bij de RvA en te zien wat hier gebeurt door een enthousiaste groep medeleden om de vereniging te sturen.

Onze secretaris, Jos Ulijn, heeft helaas zijn functie neergelegd. Hij was een secretaris die zijn werk altijd met veel enthousiastme en toewijding deed, maar hij vond het na al die jaren genoeg geweest. Paul en ik zijn dus op zoek naar een nieuwe secretaris. Als je je wilt inzetten voor de club neem dan even contact met Paul Porcelijn of mij op.

Dit was het weer ik hoop jullie allemaal te zien op de RISC OS eXperience op 16 mei in Koog a/d Zaan.

met vriendelijke groeten

Leo Smiers