Van de redactie

BBS De Randstad
Omdat begin dit jaar verteld werd dat het BBS De Randstad niet meer operationeel was, is de vermelding hiervan door mij uit Asterisk gehaald. Frank de Bruijn heeft mij er op gewezen dat dat niet het geval is. Het BBS is nog steeds telefonisch bereikbaar. Dit blijft zo zolang de apperatuur blijft werken en de abonnementskosten vergoed worden. Om die reden is de tekst over het BBS weer opgenomen in deze Asterisk.

Routebeschrijvingen
Sinds lange tijd worden routebeschrijvingen naar locaties van regiobijeenkomsten opgenomen in Asterisk. Maar dat gebeurt alleen als er een wijziging in de beschrijving is. Is dat niet zo, dan wordt er verwezen naar de uitgave waarin dat wel gebeurd is. Dit betekent dat je de oude Asterisken bij de hand moet hebben of op je computer georganiseerd in jaargangen moet hebben staan. Indien je internet actief is, kan het ook anders. Naast de verwijzing naar een oude Asterisk is ook een verwijzing naar de website van de BigBenClub opgenomen, er vanuitgaande dat die routebeschrijving up-to-date is.

Mede op verzoek van Henri Derksen, zal ik regelmatig een routebschrijving in de nieuwste Asterisk opnemen. Niet allemaal tegelijkertijd, want dat is door de plaatjes een beetje te veel. In verband met de RvA in Heemskerk is er begonnen met de routebeschrijving naar De Ark in Heemskerk. De rest volgt in de loop van de maanden. Daarna zijn de verwijzingen wat dichterbij.

De members-pagina's op de club website
Om op de pagina's te komen met informatie die alleen voor leden bedoeld is, moet je op de website van BigBenClub inloggen. Doordat overgestapt is naar een nieuwe provider, bleek dit inloggen veranderd te zijn. Na aan de bel trekken van een lid, is dit weer in orde gemaakt. Wel is het anders dan vroeger. Lees dus de beschrijving op de loginpagina zorgvuldig en/of lees het bericht in deze Asterisk.

Redacteur Wim Hendriks