Update index

Dit is de 7e update op de jaarindex.

Alweer een kleine correctie

Bij een nieuw jaar moet de index van het vorige jaar wel naar dit nieuwe jaar verwijzen en niet naar het jaar 1983. Die aanpassing van de index 2008 is verzuimd in de update van de jaarindex mee te geven. Die is nu wel bijgesloten.

Update jaarindex

Om een nieuw jaar beginnen, dient ook de hoofdindex aangepast te worden, plus de aanmaak van de map om daarin de nummers van 2009 in op te kunnen slaan.

De bijgevoegde archive bevat alles wat u nodig hebt. Daarbij dient de reeds aanwezige index vervangen te worden door deze nieuwe. Pak alles van de update archive uit en plaats het in de map waar alle jaargangen van Asterisk staan. Er komt dus een map '2009' bij (indien nog niet aanwezig), terwijl 'index.htm' en 'overview' vervangen worden. In de map 2009 zet u, uitgepakt of niet, de nieuwe Asterisk 27-08.

Bij behoud van de archive, is het raadzaam om op een RISC OS systeem, de extentie /zip te verwijderen. Op RISC OS kunnen we mooi gebruik maken van het achive filesystem (Sparkfs) waardoor de verwijzingen naar andere nummers en jaargangen blijven werken.

Als alles goed gegaan is, zal aanklikken van index/htm in de map met de jaargangen, een overzicht van alle Asterisken in digitale vorm laten zien met bovenin jaargang 27.

Niet alle jaargangen aanwezig? Op de BigBenClub CDVD 6 (sept 2008) staan ze allemaal.

Download updates

Hieronder volgt het icoontje voor download van de index etcetera.
update

Veel leesplezier met deze Asterisk,
Wim Hendriks, redactie.